Krzysiek1991 Napisano 18 Sierpnia 2007 Share Napisano 18 Sierpnia 2007 (edytowane) Moze wreszcie nepenti przyjedzie http://www.ezoo.pl/ Najbliższa odbędzie się 22-09-2007r. (przepraszam za pomyłke) 22 września Ale nadal mam ta nadzieje.... Z tego co wiem bedzie kilkanaście osób Edytowane 18 Sierpnia 2007 przez Krzysiek1991 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 18 Sierpnia 2007 Share Napisano 18 Sierpnia 2007 Najbliższa odbędzie się 22-09-2007r. Zrozumiem jak zbyt późno dałem temat. 4 dni to nielada wyzwanie Teraz mamy sierpień a nie wrzesień...więc został miesiąc... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 18 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2007 Ops pomyliły mi sie miesiące. Wiec gałatwiamy wszytsko z wyprzedzeniem ,żeby Nepenti sie przygotowało. Kto sie pisze? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Josyn Napisano 18 Sierpnia 2007 Share Napisano 18 Sierpnia 2007 juz sie przeciez zima zbliza to niewiele osob kupuje nowe rosliny i to we wrzesniu pozdro ale nic przeciwko nie mam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 18 Sierpnia 2007 Share Napisano 18 Sierpnia 2007 Być może ja i Mateusz się zjawimy, jako sprzedający. Ale jeszcze musimy przemyśleć czy nam sie będzie opłacać To dość daleko, koszty transportu, i nie wiadomo czy będzie w ogóle transport i wystarczająca ilość klientów... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnum Napisano 18 Sierpnia 2007 Share Napisano 18 Sierpnia 2007 Jak będę w Poznaniu lub Kaliszu to jadę na 100% ale żeby nepenti było. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szafran Napisano 18 Sierpnia 2007 Share Napisano 18 Sierpnia 2007 Ja tak czy tak będę, ale gdyby nepenti się pojawiło było by fajnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 19 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2007 Cześć Łukasz kiedys mówił ze musi nas byc 20. Chyba teraz sie to nie liczy bo jest giełda wiec bedzie zawsze wiecej osób niz podczas takiego spotkania na kawie. Na oko to mysle ze bedzie nas 15-20. Piszcie pod spodem kto jedzie na 100%. Bo takie mamroczenie itp. sprawi ,że znowu nepenti nie przyjedzie Pozdrawiam. Czekamy az Nepenti przyjedzie i napisze Tak/Nie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 19 Sierpnia 2007 Share Napisano 19 Sierpnia 2007 Zobaczę jak będe wyglądał finansowo. Oczywiście bardzo chętnie pojadę jeżeli pojawi się ekipa Nepenti. Ostatecznej odpowiedzi czy jadę udzielę ok. 15 września czyli tydzień przed giełdą. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 24 Sierpnia 2007 Share Napisano 24 Sierpnia 2007 poki co czekamy na potwierdzenienie wystaw w lublinie i rzeszowie, jak sie odbeda to niestety sie nie rozdwoimy, a sa to 3 dniowe bardzo duze wystawy i prawie wszyscy musimy tam jechac. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poll Napisano 24 Sierpnia 2007 Share Napisano 24 Sierpnia 2007 W Rzeszowie ?? Hmm.. kiedy dokładniej ?? Jeśli przyjedziecie to ja też będę próbował się zjawić Poza tym to może w końcu do Krakowa by nepenti zawitało ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mangusta Napisano 24 Sierpnia 2007 Share Napisano 24 Sierpnia 2007 Moze wreszcie nepenti przyjedzie http://www.ezoo.pl/ Najbliższa odbędzie się 22-09-2007r. (przepraszam za pomyłke) 22 września Ale nadal mam ta nadzieje.... Z tego co wiem bedzie kilkanaście osób a kiedy Nepenti pojawi sie na Targach Poznańskich??????????? tj. na Polagrze????????????????????? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 24 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2007 Ja już nawet nie mam ochoty mysleć o kolejnej giełdzie na wiosne... Bo i tak Nepenti nie przyjedzie dlaczego zawsze jesteśmy 2,3?? Może zrezygnujecie z wystawy w Lublinie czy Rzeszowie.... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy.prv.1991 Napisano 9 Września 2007 Share Napisano 9 Września 2007 ja tez jestem za tym, zeby nepenti pojawilo sie w poznaniu. mieszkam w koszalinie i nigdy nigdzie w okolicy nie ma jak kupic roslin owadożernych. poznan mam jakies 2-3h drogi pociagiem wiec mam nadzieje ze uda mi sie tam wybrac. Niech NEPENTI SIE TAM POJAWIII :: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surivitna Napisano 9 Września 2007 Share Napisano 9 Września 2007 Prawda jest taka, że wielu hodowców jest na poludniu Polski i Nepenti mniemam dba o nich, a rynek owadożernych jest tam bardziej rozwinięty niż na północy. To i dobrze i źle, zależy dla kogo. Dla nas z północy, to i tak sobie poradzimy jakimiś kurierami (jeśli chodzi o dowóz zamówionych roślin) czy czymś w tym stylu, z tym, że nowych klientów Nepenti nie pozyska. Obecność na takiej giełdzie mimo, że w ostatnim roku było jak było, nie świadczy o jej renomie na ten rok. Możliwe, że właśnie teraz prezentując się, Nepenti zdobyłoby uznanie na nowym terenie nie tylko na najbliższy rok, ale na najbliższe lata. A za uznaniem idą klienci... Nie czujmy się jakoś pokrzywdzeni tylko po prostu trzymajmy sztamę i pokazując ilu nas tu jest pokażemy gdzie warto się zjawiać. Możliwe, że po tej odpowiedzi ruszy po mnie fala innych uwag, ale spójrzcie jak to naprawdę wygląda: Rybnik, Rzeszów, Świetochłowice, Lublin, jakby nie patrzyć południe. Pozdrawiam wszystkich hodowców owadożerów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi